Falurus det nya sällskapsrummet!

Hej alla mat och dryckesintresserade!

Efter en kort överläggning mellan mig och Niklas, om att man kanske skulle starta ett sällskap för likasinnade. Så kunde jag inte släppa tanken gällande det, utan spånade vidare/spårade ur på idén helt enkelt.

Sagt och gjort, nu är det i rullning med en hemsida och plan på hur sällskapet skall byggas upp. Däremot så har vi inte någon lokal ännu, där vi kan vara och hålla provningar, föredrag och events ännu. Utan vi letar och behöver hjälp i letandet efter en lokal som rymmer ca 35p, och som har tillgång till vatten/litet kök och toalett.

Initialt så har vi tänkt att det inte skall vara knutet till någon av stans restauranger och inte heller inhysta hos någon heller, då vi vill att kostnaderna inte skall rusa iväg, vilket samtidigt gör att vi kan införskaffa produkterna till normalt inköpspris, utan några som helst påslag.

Medlemsantalet är i uppstarten satt till ca 40 medlemmar, vilket man kan bli genom inbjudan av annan medlem eller direkt inbjuden och godkännande av styrelsen.

// Danne, FRS

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>